Sabtu, 5 Disember 2009

Blogger Terkenal Tanah Air

Yosh

Baru semalam aku bace akhbar Harian Metro, tarikh 4 December 2009. Tengah duk belek2 tu, aku terpandang pulak satu section yang ade cerite pasal blogger.

Ah..Aku malas nak cerite ape yang die tulis dalam surat khabar metro tu, cume aku rase teruja bile terbace satu ayat "Blogger Terkenal Tanah Air".

Sebelum ni memang aku tau kewujudan blogger ni memang mendatangkan impak yang besar kepada negara. Alah..bukan negara je la, semua aspek dan semua segi, blogger ni memang boleh memberi impak punye la.

Untuk conclude ape yang aku nak tulis dalam sini, sebenarnye aku tak tau macam mane nak jadi salah sorang daripada "blogger terkenal tanah air" tu, tapi,

Aku peduli ape haha.

Sekarang ni memang aku tak tau macam mane nak jadi dan ape syarat2 nye. Tapi tak pe, aku anggap ia sebagai satu chalengge untuk aku.

Manusia ni kan hanya akan maju bile ade bende yang nak dikejar, ade benda yang nak dicapai, ade benda yang nak dilindungi, and ade bende yang nak dicabar.

Aku pun nak tengok sampai takat mana aku boleh pergi.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...