Ahad, 13 Disember 2009

Buat Duit Dengan Aplikasi Facebook

Ni merupakan satu berita baik bagi mereka yang tau nak merebut peluang. Sebelum aku tulis panjang2 aku nak bagitau dulu yang promosi ni akan berakhir pada 31 Disember 2009. So, kalau ade sape2 yang bace ape yang aku tulis selepas dari tarikh tu, kemungkinan besar promosi dah tamat.

Program ni dinamekan sebagai PayPal Wishlist. Ini merupakan sebuah program aplikasi facebook yang dibuat oleh PayPal khusus untuk warga negara dari India, Thailand, Malaysia, Korea, Vietnam, Philippines, Indonesia dan Singapore.

Pada pandangan aku, kite yang berada di Malaysia sebenarnye beruntung sebab tersenarai sebagai salah sebuah negara yang terpilih.

Aku akan skip terus kepada cara nak mulakan PayPal Wishlist ni,

  1. Mula2 sekali kite kena ade akaun facebook kite sendiri, sebab PayPal Wishlist ni merupakan salah satu application dalam facebook.
  2. Klik sini untuk join PayPal WishList
  3. Submit email untuk akaun paypal. Kalau masih lagi belum ada akaun paypal, boleh daftar dulu dekat paypal.com
  4. Lepas join PayPal Wishlist, automatically akan dapat 1 usd lebih kurang bersamaan RM3.60
  5. Create PayPal Wishlist lepas tu publish dekat wall masing2
  6. Anda akan dapat tambahan lagi 1 usd selepas anda refer program ni dekat kawan2 yang lain.
  7. Dapat duit dan belanjakan untuk beli apa2 yang anda hajati dekat wishlist tu
Senangkan? Aku sendiri pun tak faham kenape boleh ade yang tak nak duit senang macam ni. Bagi sesape yang die hard fan facebook memang patut promote benda ni.

Bukan nak pakse orang lain join, PayPal Wishlist ni cume perlukan kite promote. Kalau kawan2 lain nak join, tu hak die. Tak nak pun tu hak die.

So, tak salah mencuba.

Bagi aku mencuba itu tak salah dan itu lebih baik daripada tak mencube langsung.

Rase macam nak cube?

Klik sini

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...