Selasa, 29 Disember 2009

Drop By


Untuk kali ni aku tak mau nak stay lame2 dalam blog ni. Aku rase cukup la sekadar tulis beberapa ayat dalam ni.

Baru2 ni aku rase agak non stop jugak la aku add ramai kawan baru dekat friendster, walaupun sebenarnye aku sendiri pun tak berapa nak pasti adekah orang2 yang aku add semua tu masih wujud dekat friendster.

Ai.. Biarlah, aku tak mau fikir sangat. Biarlah diorang ade lagi ataupun dah lenyap, hilang, ghaib atau dah tak wujud. Aku tak nak amik kisah itu semua.

Dalam aku add ramai2 tu, aku terjumpe pulak satu profile. Aku seronok bace ape yang die tulis dalam shout out box die. Aku bace banyak2 kali, just to make sure yang aku tak salah faham dengan ape yang die tulis dalam tu.

Straight to the point, ayat di lebih kurang macam ni

"Hidup kita dimulai dengan azan dan diakhiri dengan solat. Betapa singkatnya hidup ini sekiranya ia sekadar 2 sela waktu itu"

Uik macam lain la plak, erm aku rase aku dah tulis lain dari ape yang aku pernah bace sebelum ni, ai.. Tapi maksud die masih sama lagi dengan ape yang aku tulis.

Oh jadi pengajaran nye,

Jangan main-main dalam hidup ni dan kalau nak buat sumting buatlah betul2


Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...