Khamis, 17 Disember 2009

Insurance Free Untuk Semua

www.free-life-insurance-forever.info

Ni merupakan salah satu projek aku yang terbaru, aku baru je launch beberapa bulan yang lepas.

Agak memakan sedikit kos la jugak untuk setup projek ni, seingat aku dalam RM4 jugak la modal yang aku kena kuarkan. Hhe tak banyak pun

Ok, straight to the point, aku cover segala2 berkenaan insurance dalam website tu.

Aku memohon sangat2 kepada sesape yang terbaca post aku ni untuk ke website yang aku tulis tu. Aku tak buat link tu clickable, so aku berharap korang dapat masuk ke website tu dengan copy url tu dekat browser dan dapatkan something yang bermakne untuk diri korang semua dekat website tu nanti.

Jumpe dekat website tu nanti ye

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...