Khamis, 17 Disember 2009

Sibuk Dengan Blog Ni


Aku sendiri rasa macam tak paham dengan diri aku ni, ape yang aku perasan sejak akhir2 ni aku lebih cenderung untuk menulis dalam blog ni.

Aduyai..padahal ni blog free je kot. Blog aku yang berbayar dekat mohdsabree.com tak rajin la pulak aku nak update.

Tapi lepas aku kaji balik ape sebabnye, akhirnye aku mendapati satu perkara, iaitu wujudnya satu halangan untuk selalu meng-update blog dekat mohdsabree.com

Halangan tersebut adalah disebabkan oleh penggunaan bahasa dan penyampaian isi dalam blog mohdsabree.com. Tak macam dalam blog ni, aku rase bebas untuk menulis ape sahaja dan aku jugak bebas untuk menjadi diri aku sendiri.

Jadi, pengajaran daripada posting kali ni ialah,

Sekirenya anda rase seperti ade sesuatu yang menggangu anda untuk meneruskan sesuatu perkara, cube periksa semula segala2nya bermula dengan diri sendiri. Mungkin ada sesuatu yang menghalang anda untuk menjadi kreatif, sebab tu banyak kerja anda hanya bertahan sekerat jalan.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...