Jumaat, 9 Julai 2010

25 Sen Pun Duit Jugak


(Klik Untuk BesarkanYe)

Dah lama jugak aku create blog ni, dan dah lama jugak la aku tinggalkan blog ni.

Dalam blog ni banyak yang personal, banyak benda yang aku merapu saje2.

Saje nak simpan, nak catit, so that maybe one day nanti aku akan dapat ingat balik ape pernah aku buat.

Tapi macam blog2 aku yang lain jugak, aku daftarkan blog ni dengan Nuffnang.

Hmm.. tak pernah nampak blog ini mendatangkan klik, alih2 bila tadi tengok balik...

Ooo... Ada rupenye yang tolong klik.

Ok ok tengkiu. Hopefully orang yang klik tu sebab betul2 nak tau ape kandungan iklan tu la. Bukan sebab nak derma aku 25 sen.

Owh...

Kalau la ade 100 blog dan semua blog ni boleh dapat 25 sen... Dah RM25.00 dah tu.

Macam mane pulak kalau dah ada 1,000 blog? Tak ke RM250.00 tu.

Wah gile r... Merepek pun ada. Sapa yang nak buat sampai 1,000 blog ni. Fulltime blogger pun belum tentu ada yang nak buat macam tu.

Tapi one thing for sure, actually blog2 lama pun mampu untuk hasilkan duit, cuma lame la..
Macam ada, and macam tak ada.

Tapi ada beza ke?
25 Sen pun tetap duit kan?


2 ulasan:

  1. ecah dah penah dpt cheque nuffnang hehehe bangge je :P

    BalasPadam
  2. wah ecah best r pernah dapat check Nuffnang.

    I nak kumpul dulu baru nak cash out duit, nampak macam sikit sangat r

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...