Rabu, 1 September 2010

Kembali Blogging

Mulai hari ni, aku sekali lagi berpeluang untuk merasai kehidupan seorang blogger sepenuh masa! Sekali lagi.


Sebelum ni masa aku baru lepas habis belaja. 2 bulan duduk dekat rumah, asik main computer je kejenye.


Akhirnya dapat jugak la set up beberapa blog. Ada dalam berbelas-belas blog jugak rasanya. Memang susah nak maintain kesemua blog tu.


Nak maintain yang satu ni pun bukan senang. Tapi syukur, blog-blog tu semua masih lagi berjalan. Kalau nak cakap berkenaan dengan hasil wang ringgit, memang ada.


Dan sampai sekarang masih lagi berjalan.


Pelaburan aku terhadap blog-blog yang ada boleh dikatakan tidak sia-sia. Ada hasilnya. Tapi tahun pertama dan kedua memang slow. Ada macam tak ada je. Sehari cuma dapat beberapa sen je.


Tapi itu semua just permulaan..


Dalam setiap apa bidang pun, semua orang akan bermula dari bawah, akan bermula dengan sedikit. Selepas itu, barulah dengan perlahan-lahan akan naik dan berjaya.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...