Sabtu, 11 September 2010

Diari Syawal 3 ~Hari Raya Ke-2~

Hari ni sabtu, aku ingat pagi ni nak layan cerita cartoon dekat tv3 atau dekat NTV7... Rupenye tak dapat la. Pagi-pagi lagi dah ada ramai tetamu datang rumah. Tv pulak cuma ada dekat ruang tamu. Rasa tak manis la pulak kan, time tengah ramai-ramai orang macam tu tetibe aku datang tukar channel sebab nak tengok kartun.

Aisey...

Takpe la, kena tunggu diorang semua balik dulu la nampaknya.

Bila ada masa aku tengok-tengok apa yang berlaku dalam innit. Nothing much. Asyik-asyik entry berkenaan dengan raya. Perayaan ni memang happening kot, sampai semua orang nak share dalam blog masing-masing.

Lagi satu yang aku terperasan jugak, innit pun dah jadi kurang meriah. Mungkin kemeriahannya dah berpindah ke dunia nyata. Dah beralih ke sambutan Hari Raya. Semua blogger dah ramai yang menulis berkenaan traffic yang kurang memberangsangkan sempena hari raya ni.

Orang yang tak beraya je yang ada masa nak jalan-jalan lepak dekat blog orang lain, macam aku ni la.

Da~ berenti menulis dulu

4 ulasan:

  1. samerlah,xberaya kemana2.selamat hari raya,nang awak,duit raya tu tau

    BalasPadam
  2. Kang kalau semua orang nak beraya, sape pulak yang nak duk uma kan, nak layan tetamu :p

    BalasPadam
  3. haha..btul2..hari raya ni ramai sgt org dtg umah..nasib baik umah atuk mak and ayah dekat2..leh lari2 kalau nak tgk tv..

    BalasPadam
  4. tengok tv pun kena lari-lari, macam tu ganggu feel nak tengok tv jugak la nampaknye

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...