Ahad, 12 September 2010

Tahap Kejujuran Korang ~JusFor Fun~

Kesemua penulisan macam orang yang pemalas aku akan longgokkan dalam blog ni. Aku buat blog macam satu senaman ringan atau sebagai warming up untuk aku mula menulis dalam blog utama aku iaitu mohdsabree dot com. Dalam blog ini memang sengaja aku tulis artikel-artikel yang biasa, yang berkenaan dengan aku. Topik-topik setakat yang ringan-ringan je.

Rasa macam tak sesuai nak tulis sesuatu yang berat dalam blog ni..

This is just for fun blog.. So tak perlulah nak tulis benda-benda berat dalam ni. Sekarang ni, bila tengok kebarangkalian untuk aku update blog ni pun nampak agak kerap. Masa dah banyak sangat terluang sejak akhir-akhir ini.

Well... walaupun banyak yang bullshit je aku tulis dalam ni, tapi sebenarnya ini adalah satu experiment aku je. Sebab aku nak buktikan sama ada teori yang aku develop ni betul atau silap.

Tema untuk entry aku kali ni pun sebenarnya adalah berkenaan dengan Just For Fun. Jadi bersempena dengan tema ni, aku dah pun sediakan satu kuiz trivia dekat facebook just for fun untuk korang.

Korang boleh try kuiz ni untuk tau tahap kejujuran dalam diri korang. Hhe ready to face the truth?

Click here ok

wuahhh...

Blogging is actually fun

Jangan lupa untuk try eh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...