Sabtu, 2 Oktober 2010

Jana Wang Dengan Banner Affiliate Program

Salah satu cara yang aku pernah buat untuk dapatkan income yang lebih melalui blog adalah dengan menggunakan program affiliate. Biasanya aku akan daftar mana-mana program affiliate, dan kemudian aku akan siarkan je iklan ataupun banner yang terlibat dekat blog aku.

Nak buat review.. urgh malas giler. Lets the banner do the talking, sebab pasaran Malaysia bukan lah luas mana.

Kadang tu korang lagi expert dari aku. Aku iye-iye je la nak story pasal satu-satu produk tu, rupenye korang dah tau dulu. Ish termalu sudah.

So kalau blog korang ni dah popular, and ada banyak sangat space.. ape kata letak banner-banner untuk program affiliate, mana tau ada antaranya yang berjaya menghasilkan conversion. Kan duit percuma tu.

klik la ecover ni, tak mau beli pun tak pe hehehe (gelak jahat)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...