Isnin, 3 Februari 2014

CIMB Dah Tukar Nombor Akaun

Hari ni CIMB dah buat perubahan pada sistem mereka. 

Antara perubahan yang paling ketara sekali ialah mereka dah ubah no akaun yang sedia ada kepada nombor baru. 

Nombor yang baru ini lebih ringkas. 

Jadi saya terpaksa buat perubahan pada no akaun CIMB yang saya gunakan pada halaman jualan. 

Salah satu yang terkena tempiasnya ialah untuk produk 100 Rahsia Psikologi Pelanggan.

Ah... tak ada hal lah. 

Small matter je semua ni. 

Alang-alang saya dah sentuh serba sedikit tentang produk 100 Rahsia Psikologi Pelanggan ni, jadi baik saya ceritakan dengan lebih lanjut, apa sebenarnya ebook ini. 

Ebook ini mengupas persoalan yang sering bermain di minda para usahawan sama ada online mahupun offline. 

Kenapa pelanggan membeli.

Ada orang kata, sebelum kita nak jualkan sesuatu kepada pelanggan kita, mula-mula sekali kita kena tahu apa sebenarnya kemahuan dan kehendak dia. 

Maka dari situ saya mula jalankan kajian. 

Daripada kajian yang saya lakukan, rupa-rupanya memang betul, setiap orang ada sebab tersendiri kenapa mereka membeli. 

Bukan sebab kita ni pandai sangat dalam trik-trik jualan. 

Well 


Bukan 100% sebab tu. 

Pendek kata, pelanggan ni sebenarnya membeli atas sebab dan alasan mereka sendiri. 

Apa alasan tu? 

Semua saya cerita dalam ebook 100 Rahsia Psikologi Pelanggan ini

Adakah anda memerlukan maklumat lanjut mengenai ebook ini? 

Sila kelaman utama iaitu di >> http://sabreehussin.biz/rahsiapelanggan
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...