Ahad, 2 Februari 2014

Kenapa Pelanggan Beli Produk Kita?

Alhamdulilah. 

Dah berjaya siapkan ebook kompilasi 100 sebab kenapa pelanggan membeli.

Bila dah siap ebook ini, rasa macam tengah buat pembentangan hasil kajian dan pengalaman selama bertahun-tahun. 

Tak sia-sia sebelum ni kerja dalam khidmat pelanggan. 

Tak sia-sia kena layan customer boss yang sangat ramai. 

Tak sia-sia menahan rasa menahan pedihnya hati kena maki semua. 

Sebabnya akhirnya pengalaman tu semua dapat saya bukukan dalam satu ebook. 

Dengan adanya ebook ini pembaca tak perlu lagi buat marketing dengan cara semberono. 

Tak perlu lagi berteka-teka, kenapalah pelanggan ni beli dengan peniaga B tapi tak nak beli dari aku. 

 
 
 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...