Rabu, 12 Mac 2014

Produk Madu Sunnah Keluaran Natural Herbs

Kalau tak silap saya, saya mula jual produk madu sunnah keluaran syarikat Natural Herbs Sdn Bhd bermula awal bulan Feb 2014 yang lepas. 

Personally saya memang dah lama tertarik untuk jadi jurujual bagi produk-produk macam ni. Maksud saya ialah produk makanan yang menjadi sebahagian daripada amalan Nabi Muhammad SAW. 

Kebetulan, bulan Feb hari tu saya dapat tawaran untuk jual produk ni. 

Jadi tak payah la nak fikir panjang-panjang. 

Grab je peluang ni. 

Biarlah orang lain sibuk jual produk mat salleh yang lebih power dan yang lebih popular. Saya selesa jual produk ni. 

Sambil menjual, saya dapat didik para pembeli saya untuk ingati Rasulullah dan mereka dapat amalkan diet yang turut pernah diamalkan oleh Rasulullah. 

Ini gambar produk madu sunnah yang saya tangkap sendiri guna kamera sendiri. 


Untuk tempahan, sila ke laman web berikut ya --> Halaman Utama Madu Sunnah



 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...