Rabu, 16 April 2014

37 Teknik Hapuskan Mental Block & Writer Block

Tak pasti sama ada apa yang saya sedang alami sekarang ni ialah mental's block atau writer's block.

Sejak dua menjak ni rasa manja pulak kepala ni nak bekerja untuk perah idea. 

Dengan kepala sakit yang masih belum ada tanda-tanda nak surut. 

Memang cabaran sungguh! 

Sebenarnya... nak kata tak ada idea pun tak boleh jugak. Impossible. 

Sebelum ni pun saya dah pernah beli dan study ebook 37 Teknik Luar Biasa hapuskan masalah kekeringan idea

Macam sekarang ni pun saya dah ada book of idea saya sendiri. Dah berlambak proposed artikel ada dalam tu, CUMA... 

Nak terjemahkan ke dalam blog post tu yang tak ada lagi kekuatan. 

 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...