Ahad, 27 April 2014

Artikel Review Tentang Emelmatik.com

Walaupun dah agak lama saya gunakan autoresponder emelmatik, rupa-rupanya saya masih lagi tak hasilkan sebarang artikel review mengenai sistem autoresponder emelmatik tersebut.

So, malam semalam, sebelum tidur, saya sempat hasilkan sebuah artikel review berjudul: Review sistem autoresponder percuma Emelmatik

Kebanyakkan point-point penting dah pernah saya sentuh dalam blog tersebut. 

Jadi, untuk artikel review tu, saya hanya bincangkan 4 perkara terpenting. 

Semoga pembaca artikel tersebut dapat buat keputusan sewajarnya, sama ada nak jadi pengguna emelmatik atau nak guna je autoresponder lain.

Kalau korang guna emelmatik, memang jimat. 

Lihat pelan premium yang hanya perlu bayar sekali sahaja untuk penggunaan seumur hidup. 

Anda boleh hantar seberapa banyak emel yang anda mahu. 

Anda boleh simpan seberapa banyak database yang anda mahu. 

... dan macam-macam lagi yang anda boleh buat sebenarnya dengan bantuan autoresponder emelmatik.

Sepanjang saya jadi pengguna autoresponder emelmatik ini, banyak dah jasa dia pada saya. 

Serius sangat banyak :-) 

Inilah autoresponder pertama yang betul-betul mengajar saya hingga faham macam mana nak gunakan kaedah pemasaran emel dalam tujuan pemasaran.

Walaupun sebelum ini saya dah pernah guna Getresponse dan listwire, tetapi, hanya setelah saya belajar guna emelmatik baru saya faham apa yang patut buat dan apa yang patut dielakkan bila gunakan kaedah pemasaran emel. 

Pasti tak menyesal guna emelmatik :-) 

 
 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...