Ahad, 27 April 2014

Bagaimana Teknik Review Bantu Jana Pendapatan

Kalau anda berminat nak jana pendapatan sampingan menerusi program affiliate, maka satu teknik yang anda perlu tahu dan kuasai ialah teknik review.

Bagaimana menghasilkan review bagi mempromosikan produk-produk tertentu. 

Sebagai contoh, jika anda ingin mempromosikan sistem autoresponder emelmatik, cuba mula dengan menghasilkan artikel review.

Ini adalah contoh artikel review tentang emelmatik yang baru saya hasilkan di blog saya, 

Tajuk: Review sistem autoresponder percuma emelmatik.com

Basically, artikel review tersebut adalah mengenai pengalaman saya sendiri sepanjang menjadi pengguna autoresponder emelmatik.

Tak ada satu point pun yang ditulis adalah point yang diada-adakan. 

Semuanya adalah base on real case studies. 

Review yang baik adalah apabila anda bercerita menerusi pengalaman sebenar.

Sebaik-baiknya anda juga perlu jadi pengguna terlebih dahulu sebelum anda beri review. 

Tujuan kita buat review adalah semata-mata sebab nak tolong bantu orang lain buat keputusan, sama ada sesuatu produk tu bagus atau tidak.

Jika bagus, kita kata bagus. 

Jika tak bagus, kita nyatakan produk ini bagus untuk golongan yang bagaimana.

Senang je kan sebenarnya teknik review ni? 

 

 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...