Jumaat, 18 April 2014

Buat Duit Sampingan Terbaru 2014

Ini satu idea baru. 

Saya kata ia baru pada waktu artikel ini saya catatkan. 

Nanti kalau ada yang lebih baru, maka, idea tu adalah idea terbaru untuk buat duit sampingan pada waktu tu.

Kerap betul key word atau kata kunci macam tu melekat dalam salah satu blog yang saya tulis. 

... dan ya, saya memang ada tuliskan beberapa teknik dan idea untuk buat duit sampingan. Mana yang saya berkesempatan, siap ada sediakan panduan, tutorial step by step lagi. 

Itu pun jika berkesempatan. 

Kalau tak sempat, memang saya tulis secara general dan tak sebegitu detail. 

Contohnya macam dalam blog ni. Saya perlu rush! Sebab tu saya tak tulis dengan begitu detail. 

Lagipun, artikel yang detail, dah pun saya catatkan dalam blog saya yang lagi satu. 

Contohnya, kalau nak kan idea buat duit sampingan yang paling latest, bolehlah terjah entri panduan buat duit dengan EdyClick [Klik sini]

Versi yang sebelum tu pulak, saya pernah tulis tentang EdyBiz. Pun adik beradik dengan EdyClick. 

Korang pun patut tahu jugak yang menerusi EdyBiz ni jugak, korang boleh buat duit yang banyak.... 

Dengan izin tuhan, dan bergantung pada cara korang buat promosi. 

Kalau tak pernah dengar langsung tentang EdyBiz, kena baca dulu entry Review Laman Web EdyBiz - Easy Do Your Business [klik sini]

Dah buat masa ni saya cerita dua tu je dulu. 

Cerita banyak-banyak nanti korang tak bertindak, pulak. 

Lebih baik bagi sikit, terus bertindak. Itu lagi baik. 

Nanti-nanti saya cerita lagi. 
 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...