Ahad, 20 April 2014

EdyClick - Easy Do Your Click

Korang dah pernah baca description EdyClick sebelum ni? 

Kalau masih belum pernah baca.... Nah baca ni dulu

EdyClick merupakan platform yang membolehkan anda mendapat komisyen sama-ada per sales atau per click.

Anda boleh pilih seberapa banyak program affiliate yang diinginkan. Get Tools dan anda boleh gunakan untuk melakukan promosi.

Pembayaran Komisyen

Pembayaran yang sudah disahkan akan dibayar setelah komisyen melebihi RM 100 menggunakan cek. Bermaksud, sekiranya komisyen anda pada bulan tersebut melebihi RM 100, anda akan mendapat pembayaran pada 15hb bulan berikutnya.

Contoh: Komisyen bulan April = RM 126, Cek akan dihantar sebelum 15hb Mei 2014
Ok? 

Dah baca kan... ha itu lah sebenarnya EdyClick. Seperti yang dinyatakan oleh pemilik laman web EdyClick itu sendiri. 

Macam mana pulak kita nak dapat manfaat menerusi EdyClick ni? 

Senang. 

Sama ada anda menjadi promoter untuk memasarkan produk-produk yang dijual menerusi laman web EdyClick ataupun anda boleh pilih untuk jadi penjual produk. 

Sebelum nak jadi penjual anda kena daftar sebagai ahli dulu secara percuma. 

Klik sini --> Daftar Affiliate EdyClick 

Sebab apa kena daftar dulu? Ini syaratnya. 

Lepas dah daftar, korang biasakan dulu dengan sistem, fahamkan macam mana sistem EdyClick ni berfungsi. 

Kemudian bila dah faham, barulah hubungi owner EdyClick ini untuk proses pendaftaran.  

Dengar cerita, menerusi EdyClick ini kita boleh jana pendapatan pasif. 

Nak tau betul ke tidak, itu saya akan tulis dalam artikel yang akan datang... 

Buat masa sekarang ni, anda boleh baca dulu, review yang saya dah buat tentang EdyClick. 

[klik sini] untuk baca - Review Program Buat Duit Menerusi Laman Web EdyClick 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...