Sabtu, 26 April 2014

Gara-gara buat promosi produk lelaki Qlimax Extreme Grip

Gelak sekejap... 

Ha ha

Baru beberapa hari buat promosi untuk produk Qlimax Extreme Grip ni. Itupun hanya menerusi artikel di blog-blog semata-mata. 

Macam-macam keyword pelik pulak yang singgah dan menerjah masuk ke laman blog saya. 

Antara yang memang bagi saya cukup pelik. 

Cis 

1. Sabree Qlimax 

Haha

Amenda ni? 

Macam mana korang boleh dapat idea nak guna keyword macam tu. 

Cis cis

Selain dari itu, hmm ada lagi beberapa keyword lain.

Antaranya

1. Affiliate Qlimax

Untuk info tentang affiliate Qlimax dan macam mana nak join sebagai agen affiliate, boleh dapatkan info di link berikut 

http://www.sabreehussin.com/berminat-jadi-agen-pemasaran-produk-lelaki-qlimax-extreme-grip/

2. Produk Qlimax

Maklumat tentang produk qlimax pernah saya kongsikan dan catatakan dalam artikel berikut 

http://www.sabreehussin.com/review-produk-lelaki-qlimax-extreme-grip/

3. Syarikat agen Qlimax 

Produk ini diedarkan dalam satu group yang dinamakan sebagai G20. 

Bergerak sangat aktif di FB. 

Kalau cuma nak jadi affiliate, boleh rujuk artikel berikut 

http://www.sabreehussin.com/berminat-jadi-agen-pemasaran-produk-lelaki-qlimax-extreme-grip/

4. Nak jadi agen qlimax

5. ... dan lain-lain 

Ada beberapa lagi keyword penting. 

Tak boleh lah nak dedahkan semua hhe :-) 

Ini maklumat rahsia pemain-pemain SEO kot lalalala  

Semoga perkongsian yang tak seberapa ini bermanfaat la ya untuk kalian. 


 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...