Isnin, 14 April 2014

Hairan

Hairan betul. 

Dengan tak semena-mena hilang terus mood nak menulis. Rasa serba tak kena. 

... dan ya, memang amatlah tak sesuai untuk menulis waima untuk hasilkan sebarang artikel promosi pada waktu-waktu macam ni. 

Kalau saya yang tulis ni pun rasa artikel yang bakal ditulis tu macam sangat teruk, ini kan pulak mereka yang mungkin akan baca.

Malahan saya pun tak rasa hairan kalau tak ada siapa yang akan baca apa yang bakal saya tuliskan. 

Sejak dua menjak ni, nampaknya saya agak slow dalam kerja-kerja buat duit online. 

Fikiran asyik terganggu je. Fokus pun kadang-kadang melayang entah ke mana. 

Memang tak sihat. 


Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...