Ahad, 20 April 2014

Hasil Tangkapan Sistem Jualan PRO Untuk March 2014


Saya join program affiliate dari Sistem Jualan PRO sejak dari tahun 2013 lagi. 

Dah agak lewat join. 

Orang lain komisyen dah dapat beribu-ribu ringgit, saya pulak baru nak menapak komisyen ratus-ratus ringgit je baru :( 

Sama ada skil tak power. 

Stratgi tak mantap. 

Ataupun teknik kurang berkesan.

Ada banyak sebab la senang cerita. 

Lagipun sebelum-sebelum ni selalu jugak saya dengar keluhan dari prospek yang nak beli sistem jualan pro, tapi tak jadi nak ambik sebabnya harga dia agak tinggi.

Hmm... habis tu? Ingat saya beli dapat special price? Saya pun kena bayar harga yang sama jugak kot. 

Macam mana orang lain bayar, macam tu jugak la kos yang perlu saya tanggung. Sama je. 

Cuma saya tanamkan niat dan memang dah plan siap-siap, masa sebelum join tu, saya nak buat betul-betul. 

Saya akan buat promosi secara konsisten dan berterusan. 

Walaupun tak dapat komisen pun tak apa lah... janji buat promosi. 

Mesti kena buat. 


Itulah hasil tangkapan untuk bulan March 2014 yang lepas. 

Saya pun ada tulis artikel tentang komisyen ni di blog saya yang lain. Boleh klik sini kalau nak baca. 

Khusus untuk Sistem Jualan PRO ni, saya sengaja pilih affiliate ID yang lain sikit. Biasanya saya akan guna nama 'sabreehussin' sempena nama saya sendiri. 

Kali ni, nak ubah sikit pendekatan hhe

Biar orang tak kenal id tu. 

Nampak gaya macam menjadi strategi tu

Ps: Sebenarnya saya tengah tunggu komisyen untuk bulan April punya ni. Tunggu saudara Rahman Basri nak bank in komisyen untuk April pula...
 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...