Rabu, 16 April 2014

Kenal tak semestinya berkawan

Ada ramai penulis blog yang saya kenal. 

Ada ramai jugak penulis blog yang kenal saya. 

Namun demikian, kenal tak bererti kita ialah kawan. 

Most of the time, kita just kenal-kenal macam tu je. Nak upgrade hingga ke peringkat kawan mahupun sahabat, itu merupakan satu cabaran. 

Kerap kali terfikir jugak, ada ke yang nak kawan dengan saya ni? 

Tapi tu la... kenal masih lagi belum bererti kita ialah kawan.

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...