Isnin, 21 April 2014

Kesan Positif Daripada Aktiviti Backlinking

Nama je dah lama tulis blog... tapi benda ni, saya cukup malas nak buat. 

Benda yang saya maksudkan ini ialah backlinking sesama blog. 

Ye la... kalau nak harapkan orang lain yang bagi backlinking, bukan senang. Susah wooo

Artikel yang kita buat tu wajib menepati piawaian yang berbeza mengikut citarasa penulis blog yang berbeza tu jugak. 

Kadang kita rasa artikel yang kita buat tu macam bagus je, macam best je, tapi hampeh... 

Tak ada seorang pun yang nak link dengan artikel yang kita buat tu. 

Kalau nak tunggu jugak memang boleh, bukannya tak boleh... 

TETAPI... 

Nak tunggu sampai bila? 

Jadi, cara yang lebih mudah adalah kita buat backlinking sendiri. 

(dengan penuh hati-hati dan waspada) 

Jangan nampak sangatlah tujuannya tak lain dan tak bukan semata-mata nak buat back linking semata-mata. 

Alhamdulilah...

Ada dah kesannya. Saya dah nampak kesan positif hasil daripada backlinking sesama blog kepunyaan sendiri. 

Apehal entah dulu tak nampak. 

Cis 


See...

Saya dapat tarik 4 trafik

Hehe 

Mula-mula 4, mana tau lama-lama jadi 4,000. 

Oh ya, trafik dari blog ini, saya hantarkan ke blog satu lagi khusus buat mereka-mereka yang mencari peluang untuk buat duit tanpa modal pada tahun 2014 ini. 

Ada beberapa artikel yang sangat saya sarankan untuk kalian baca, iaitu 

1. Bagaimana cara jana pendapatan tanpa modal pada tahun 2014 

2. Review laman web EdyBiz- Easy do your business 

3. Review program buat duit menerusi laman web EdyClick

Tiga artikel ini menceritakan panduan dan bagaimana anda juga dapat buat duit tanpa perlu keluarkan modal walau sesen pun. 

Selamat mencuba ya... 
 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...