Jumaat, 18 April 2014

Komen saya setelah guna autoresponder emelmatik

Ada lagi ke yang masih tak pasti sama ada nak guna autoresponder emelmatik atau tidak? 

Sebenarnya saya juga adalah seorang pengguna sistem autoresponder emelmatik. 

Cuma untuk di blog ini, saya tak pasang sebarang opt in form. Saya tak berapa pandai dalam bab-bab coding. 

So, kalau dicuba jugak takut nanti buruk pulak jadinya. 

Salah satu perkara yang saya suka dengan emelmatik ialah pelan bayar sekali untuk penggunaan lifetime. 

Saya tak pasti, entah sampai bila pelan ini akan diperkenalkan. 

Mungkin sampai bila-bila. 

Mungkin juga akan ditamatkan pada bila-bila masa dan digantikan dengan pelan yang perlu bayar secara bulan-bulan. 

Pelan bayar secara bulanan, maka sama lah ia macam autoresponder premium seperti Aweber dan juga getresponse

Jom baca kat sini, komen saya mengenai perisian autoresponder emelmatik. [Klik sini]

Saya tulis ia berdasarkan pengalaman saya sendiri jadi pengguna. 

Mungkin ia dapat bantu anda untuk buat keputusan sama ada autoresponder tu bagus dan berbaloi atau tidak untuk anda cuba sendiri untuk kegunaan kerja-kerja pemasaran anda nanti. 

Cuba baca dulu ya 

 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...