Isnin, 28 April 2014

Ni yang saya risau ni...

Sebagai pemilik produk panduan dominasi FB Group, sebenarnya saya takut, jika pelanggan salah faham tentang produk dan tak faham apa sebenarnya yang produk ini mampu buat untuk mereka.

Sebab itulah pentingnya baca bagi faham sebelum buat keputusan untuk membeli. 

Saya tak pernah sebut yang produk ini menjanjikan anda teknik mudah atau magic pills untuk anda jadi jutawan segera. 

Bukan begitu. 

Namun, saya menjanjikan anda satu blueprint untuk bantu anda hasilkan pendapatan yang lumayan. 

Satu method untuk bantu anda buat bisnes secara online. 

Anda bina aset dan database pelanggan anda sendiri.

Bukannya buat promosi tak tentu hala di internet yang langsung tak membuahkan hasil. 

Ada juga yang salah sangka, produk ini adalah tentang buat post banyak-banyak dan serentak di group-group iklan. 

Nampak sangat orang yang tanya macam ni tak membaca. 

Kalau baca pun, bukannya nak baca sampai faham. 

Kalau baca skip skip, macam mana lah korang nak faham. 

 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...