Selasa, 22 April 2014

Percubaan Pertama Jual Produk Lelaki: Qlimax Extreme Grip

Belum apa-apa dah kena gelak dengan member-member. 

Cis

Itu tak kurang yang perli-perli. 

Dengki betul lah. 

Padahal bukannya mencurik atau buat apa-apa yang salah. Produk ini namanya Qlimax Extreme Grip.

Beberapa hari kebelakangan ini saya perasan nama produk ini mula naik. Berebut-rebut orang nak jadi agen untuk jual produk ini. 

So, ini bermaksud memang ada something yang bagus tentang produk ini. 

Bila baca testimoni pengguna produk Qlimax ini pun nampak meyakinkan. Kiranya, ia memang berfungsi seperti yang dinyatakan. 

Tak ada melibatkan sebarang penggunaan produk kimia yang berbahaya. 

Bahan-bahan pun terdiri daripada herba dan tumbuhan organik. Jadi, pengguna memang tak perlu takut sebarang kesan sampingan. 

Ini bukan produk membesarkan zakar macam produk-produk lain yang terdapat di pasaran. 

Produk Qlimax Extreme Grip ini tak ada kena mengena dengan proses pembesaran. 

Ya la... bukan semua orang suka nak besarkan zakar. 

Kang bila dah jadi besar, susah pulak nak cover :p

Tak apa... 

Memandangkan ini percubaan kali pertama jual produk macam ni, orang gelakkan tu saya kira perkara biasa la tu kan. 

Kita tengok macam mana hasilnya nanti. 

Ada hasil ke tidak, kita tunggu dan keep promoting. 

Kalau setakat nak tunggu dan lihat, hmm... saya pun khuatir hasilnya tak kelihatan pulak nanti. 


Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...