Ahad, 27 April 2014

Qlimax Extreme Grip Dah Dikeluarkan Dari Sistem EdyClick?

Baru saya perasan, rupa-rupanya produk Qlimax Extreme Grip dah dikeluarkan dari sistem EdyClick!

Patutlah ada yang hubungi saya tanya kenapa tak boleh nak view produk. 

Kenapa bila klik link dibawa ke laman web EdyClick, bukannya ke halaman produk. 

... dan macam-macam lagi pertanyaan. 

Buat masa ini, saya masih lagi tak ada jawapan tu. 

Sabar sekejap ye.

Mungkin produk ini dikeluarkan untuk sementara waktu sahaja.

Mungkin akan dikeluarkan dari sistem sampai bila-bila. 

Jawapan yang konkrit dari pemilik EdyClick pun saya masih belum dapat lagi. 

So... apa-apa hal, kalau saya dah ada jawapannya nanti, saya akan update kat blog ni. 

Kalau memang sah produk ini akan dikeluarkan secara permanent dari sistem, mungkin saya akan offer mana-mana penjual untuk dapatkan khidmat saya untuk buat promosi produk EdyClick diorang. 

Sebab daripada pemerhatian saya, untuk kata kunci produk, iaitu "Qlimax Extreme Grip", laman web saya dah pun mendapat kedudukan yang agak baik disitu. 


Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...