Jumaat, 25 April 2014

Semangat Buat Promosi Buat Duit Dengan EdyClick

Bulan ni semangat betul buat promosi untuk program affiliates EdyClick.

Nasiblah kalau ada yang meluat dan dah naik menyampah asyik baca update pasal EdyClick dalam blog ini. 

Hehe 

Ini perlu dilakukan. 

Untuk tujuan pemasaran. 

Pemasaran akan jadi lebih berkesan apabila mesej pemasaran tersebut sering disebut-sebut dan diulang-ulang. 

Sampai satu tahap, ia jadi satu fenomena. 

Orang dah tak pelik dan semua dah tahu apa itu EdyClick. Bila dah capai tahap ini, bermakna proses pemasaran telah dilakukan dengan baik.

Buat yang terlepas pandang, program affiliates EdyClick ini boleh kata lebih kurang dengan lain-lain affiliate network ataupun lain-lain program affiliate. 

Apa yang buatkan saya tertarik dengan program ini ialah konsep pemasaran yang diperkenalkan. 

Ada dua. 

Pertama, pay per sales. Setiap jualan yang berjaya dihasilkan, anda akan dapat komisyen affiliates. 

Konsep kedua ialah, pay per click. Hanya perlu promosikan link affiliates, dan setiap klik yang anda perolehi pada link affiliate anda, anda akan dapat komisyen. 

Ada lagi... 

Sebenarnya anda juga boleh jadi penjual di platform EdyClick. 

Khusus untuk mereka yang dah ada produk sendiri. Cuba pasarkan produk anda menerusi platform EdyClick ini.

Ada ramai promoter yang akan bantu promosikan produk anda tanpa sebarang bayaran. Free advertising gitu. 

Maklumatnya? Nantilah saya ceritakan. 

Dah korang daftar dulu sebagai agen affiliates. 

Itu pra syarat sebelum korang nak jadi penjual. 

Daftar kat sini --> Daftar agen EdyClick

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...