Sabtu, 19 April 2014

Sim Kad Tune Talk Tone Excel Bukan Sim Kad Jimat Duit

Macam biasa, orang kita lagi banyak yang suka merungut bila dilanda kesusahan.

Bila peluang untuk buat duit dah dihidangkan depan mata... hanya tinggal nak usahakan, banyak pulak alasan. 

Kenapa ya? 

Salah satu yang biasa saya dengar ialah tentang Tune Talk Tone Excel. Rungutan yang paling biasa berlaku ialah sebab harganya. 

Mahal katanya. 

Lepas tu merungut lagi... 

Kata kos penggunaan pun mahal. 

Takkan la orang macam ni tak faham dengan marketing plan. Mungkin memang tak faham la kot... 

Sim kad tune talk tone excel ini, sim kad buat duit. Ia bukan simkad jimat duit.

Kalau nak simkad yang paling murah, yang beri servis paling murah, memang bukan simkad Tune Talk Tone Excel ini. 

Itu anda kena cari lain...

Apalah gunanya sim kad murah, tapi tak boleh buat side income. Kalau nak yang macam tu, ha... duduk diam-diam sudahlah. 

Tak perlu nak condemn usaha orang lain ya.

Nak dapatkan maklumat lanjut tentang bisnes ni, boleh ke laman web saya, [klik sini]

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...