Rabu, 16 April 2014

Skrip Tarik Like Gaya Warrior

Kalau korang perasan, blog ni sebenarnya dah pun dilengkapi dengan sistem tarik like yang dinamakan sebagai sistem tarik like gaya warrior

Dah agak lama jugak skrip ini beroperasi secara diam-diam dalam blog ni. 

Fungsi sistem ini pulak? 

Jeng jeng jeng 

Tak lain dan tak bukan, ianya semata-mata untuk kumpul likes di fanpage. 

Kali terakhir saya buat semakan, dah ada yang nak masuk 5,000 likes berjaya dikumpulkan. 

Boleh tahan... semua ini adalah audience percuma, yang mana kebanyakkannya ialah pengguna FB yang sebenar. 

Bukan robot.

Sebabnya mereka semua tu sebenarnya berasal dari pelawat blog juga. 

Walaupun alghorithma FB dah bertukar banyak kali, akan tetapi, teknik tarik like ini masih lagi tetap berfungsi macam biasa. 

Just in case kalau FB nak tukar dia punya setting or apa-apa pun, at least sekarang ni dah run beberapa fan page yang memang dah ada ribu ribu likes. 

Semuanya sebab saya pasang sistem tarik likes gaya warrior ni.  


 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...