Isnin, 28 April 2014

Susah Jugak Nak Jual Autoresponder Emelmatik Ni ye...

Memang mencabar. 

Barulah syok. Ada thrill. Kalau senang-senang dah boleh dapat hasilkan jualan... hmm tak menarik la kan. 

Jadinya semua orang boleh jadi top affiliate.

Maka akan jadi lagi sukarlah untuk menobatkan individu tertentu menjadi pakar dalam mana-mana bidang especially dalam bidang pemasaran affiliate. 

Ini rekod statistik klik untuk sistem autoresponder emelmatik yang saya tengah promosikan sekarang ini. 



Nampak gayanya daripada 133 klik yang saya terima pada link affiliate saya, satu pun masih belum ada yang berjaya di convert menjadi pembeli. 

Maksudnya? 

1. Saya kena ubah strategi

2. Saya kena ubah cara menjual 

3. Saya kena jual dengan cara yang sedikit berbeza 

4. Mungkin saya kena offer personal coaching 

5. Mungkin saya kena ___ . 

Tak fikir lagi, apa yang patut buat dalam point yang ke lima ni.

Review emelmatik pun dah pernah buat. Apa lagi ye nak kena tambah... hmm hmmm

Sweet. 

Saya masih belum mengaku kalah lagi. By the way, autoresponder ini dah masuk tahun ke tiga di Malaysia. 

Mungkin ramai yang dah ada autoresponder ni. 

Sebab tu susah sikit nak hasilkan jualan. 


Nah, kalau nak dapat autoresponder emelmatik percuma anda sendiri, klik sini --> Emelmatik 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...