Ahad, 27 April 2014

Tingkat Produktiviti Demi Psiko Lebih Ramai Prospek

Bulan ini nampaknya saya lebih produktif berbanding bulan-bulan yang sudah. 

Awal bulan April hari tu, saya memang dah set nak hasilkan seberapa banyak free content yang boleh untuk disiarkan dalam blog-blog saya. 

Kerja-kerja menghasilkan content berbayar saya rehatkan sekejap. 

Kenapa ya? 

Sebenarnya ini juga merupakan salah satu strategi pemasaran. Saya ada bincangkan dengan panjang lebar dalam salah satu ebook saya berjudul seni jualan psiko pelanggan.

Benda ini ramai orang terlepas pandang. 

Itu ok lagi. 

Sebenarnya ramai jugak tak tau, bila buat macam yang saya buat sekarang ni, besar impaknya. 

Off course anda tak akan nampak impaknya serta merta. 

Beri sedikit masa. 

Proses untuk men-psiko prospek atau pelanggan bukan proses yang boleh dilakukan on the spot. 

Namun saya tak hairan jika memang ada yang berjaya men-psiko pelanggan mereka bila-bila masa yang mereka mahu. 

Untuk sampai ke tahap itu, ada banyak pengalaman yang perlu anda lalui dan miliki. 

Nah, anda nampak macam berminat. Baca selanjutnya disini: Seni jualan Psiko Pelanggan

Boleh je kalau saya nak tulis strategi psiko pelanggan tu di blog saya. 

Namun strategi tersebut memerlukan beberapa step dan persediaan. 

Ia lebih mudah apabila dibaca dan dipersembahkan dalam bentuk ebook. 

Bacalah :-)  

 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...