Jumaat, 18 Julai 2014

Apa jadi dengan produk Qlimax Extreme Grip?

Produk Qlimax Extreme Grip yang pernah saya tuliskan beberapa kali sama ada di blog ini, mahupun di blog saya yang satu lagi, sebenarnya bukanlah produk saya. 

Saya pun tak pasti, sama ada pihak pengeluar masih lagi nak jual produk tu ataupun tak. 

Baca: Review produk lelaki Qlimax Extreme Grip 

Kadang-kadang tu, saya ada terima juga emel yang bertanya macam mana nak jadi agen produk Qlimax ini.

Maaf la ya. 

Jawapan saya ialah, saya tak tahu. Sebelum ini memang saya ada promosikan produk ini, itupun sebab satu masa dulu produk ini ada dijual menerusi platform jualan edyclick. 

Tapi sekarang, nampaknya dah tak lagi dijual disitu.

Mana-mana yang saya reply, itu kira anda bertuah. Tapi, disebabkan banyak sangat saya dapat soalan yang sama, maka sekarang ni saya lihat adanya keperluan untuk siarkan artikel pencerahan seperti ini. 

Ok... lepas ni harap jangan tanya saya lagi ya pasal produk ini. Sebab saya pun tak tau. 

Kat mana nak beli pun saya dah tak tau :-(    

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...