Selasa, 22 Julai 2014

Bagus ke guna autoresponder

Bagus ke guna sistem autoresponder untuk tujuan pemasaran?

Sebelum ini saya pun tak pernah terlintas pun kat fikiran untuk guna sistem autoresponder dalam kerja-kerja pemasaran online. 

Sebabnya, saya dah terbiasa dengan cara biasa saya buat kerja. 

Kalau sebelum ini, saya biasa guna blog, guna FB, ha... benda-benda ni je la yang saya akan guna. 

Bila ada orang cakap, bila guna autoresponder boleh dapat income lagi banyak... saya rasa macam... erk... iye ke ni boleh buat duit lagi banyak dari cara biasa

Kalau nak kata guna autoresponder ini sebagai teknik yang terbaik agak tak adil.

Sebab semua teknik dan kaedah pemasaran ada kelebihannya yang tersendiri.

Macam teknik pemasaran emel menggunakan sistem autoresponder misalnya, apa yang saya perhatikan, kadang-kadang tu, kita tak perlu nak hantar emel yang bombastik, cukup sekadar beberapa baris ayat, dah boleh dapat sales. 

Kalau satu sales boleh dapat komisyen RM25, satu emel yang kita hantar kepada subscriber kita, mungkin akan hasilkan 3 - 5 sales. 

Dah berapa dah tu?

So macam mana, bagus ke tidak guna autoresponder?

Kalau takut nak guna autoresponder yang berbayar, guna je yang percuma. Kurang sikit risiko dia. 

Dapatkan autoresponder percuma anda disini.        




Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...