Khamis, 17 Julai 2014

Belajar dulu cara nak buat RM800- RM1,000

Masih ingat lagi tentang artikel saya yang sebelum ini tentang Jana USD65,000 setahun dengan website automatik?

Baca kat sini: Jana USD65,000 setahun dengan website automatik 

Atau

Baca kat sini: Sasaran USD65,000 dalam masa setahun 

Sebenarnya, Mr Gobala pernah juga tawarkan program webinar yang hampir serupa. 

Sebelum ini, program yang ditawarkan ialah untuk mengajar macam mana nak buat duit secara online, menerusi program affiliate yang sangat banyak terdapat di internet, dan jana sekurang-kurangnya RM800, RM1,000 secara part time hanya dari keselesaan rumah anda. 

Of course dengan syarat, di tempat anda ada jaringan network yang baik, dan anda ada laptop atau PC.

Saya tak pasti, sama ada sekarang ini, relevan atau tidak untuk rakyat Malaysia bekerja hanya dari rumah 100%. 

Dengan hanya menghadap laptop dan buat marketing secara online.

Selama ini anda mungkin hanya pernah dengar sahaja di mana-mana, tapi kali ini, anda berpeluang untuk rasai sendiri pengalaman tersebut. 

Kan menarik tu, betul kan? 
 
 

 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...