Ahad, 20 Julai 2014

Cabaran Affiliate Panduan Jobdirumah Sempena Bulan Puasa

Bulan puasa tahun ini (2014), pihak Klik Solution sebenarnya ada buat cabaran affiliate untuk para affiliate yang tak pernah jemu mempromosikan Panduan Jobdirumah sehingga berjaya hasilkan komisyen affiliate sehingga ratusan malahan ribuan ringgit.

Sebenarnya pemberitahun tentang cabaran affiliate ini dah mula diwar-warkan sejak awal bulan Julai hari tu. 

Jap jap... 

Kalau tak silap, masa bulan June lagi dah diberitahu. 

Apalah... nampaknya saya antara yang lambat bertindak. 

Panduan Jobdirumah ini, pada pandangan saya, dah sangat well known. Ramai sangat orang yang dah tahu tentang panduan ini. 

Cuma lagi, sama ada mereka nak dapatkan dan merujuk pada panduan ini atau tak untuk buat duit secara online. 

Saya? Ya. Saya masih lagi rujuk. Kalau tak selalu, at least sekali dua saya akan tetap rujuk panduan Jobdirumah ini. 

Almaklumlah, saya ni kan bekerja dari rumah.

Lagi satu, panduan ini hanyalah panduan. Terpulang pada kita, macam mana kita nak gunakan panduan ni. Adakah nak follow bulat-bulat, atau nak improvise kat mana-mana bahagian yang perlu dan sesuai. 

Kalau anda macam saya, dah tentu anda juga akan improvise. 

Contohnya, ada satu job tu, tugasnya ialah untuk menghasilkan artikel dalam bahasa tertentu untuk majikan tertentu. 

Bila saya baca job description dia... macam tak berapa best. Macam susah pun ada. Tu yang buatkan saya nak improvise dan tukarkan serba sedikit. 

Hasilnya?

Saya still dapat job, walaupun bukan dari pihak jobdirumah, tetapi SAYA TELAH MENGGUNAKAN KONSEP DAN ASAS YANG SAYA PELAJARI DARI PIHAK JOBDIRUMAH untuk buat duit. 

Kadang-kadang tu memang kita tak dapat nak dapat manfaat secara terus daripada panduan-panduan yang kita beli. 

Jangan gusar. 

Sebenarnya ia perlukan sedikit sentuhan kreatif dari kita untuk fine tune dan ubah sedikit cara penggunaan. Waktu tu anda akan nampak, yang sebenarnya, daripada panduan yang sangat asas, ia mampu untuk bantu kita hasilkan income yang tak kurang hebatnya. 

Apapun, ia bermula dengan asas dan pengetahuan tentang bagaimana nak bekerja dari rumah dan buat duit yang lumayan hanya dari rumah. 

Untuk anda, daftar dulu disini untuk mengetahui dengan lebih lanjut modul latihan yang bakal anda pelajari menerusi panduan Jobdirumah.

Semoga ia bermanfaat ya.     

 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...