Rabu, 23 Julai 2014

Cara Saya Promosi Bisnes Tone Excel Lebih Mudah

Ah... saya akui, memang saya tak suka nak buat kerja susah-susah. 

Kalau ada cara lain yang lebih mudah, lebih praktikal untuk saya buat promosi bagi bisnes Tone Excel, buat apa lah saya nak guna cara yang susah.

Modal untuk saya buat promosi, laman web semata-mata. 

Saya bercerita tentang bisnes ini di Facebook. 

Mereka yang berminat, untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang bisnes ini, mereka akan terus ke laman web RAHSIA ini.

Kalau nak klik ke laman web tu pun dia tak sanggup, maknanya dia memang tak sesuai nak buat bisnes ini. 

Bisnes ini, tak susah, dan pada masa yang sama ia juga tak mudah. 

Tetap perlukan keazaman yang kuat untuk lebih berjaya dalam bisnes tu. Kalau buat sekerat-sekerat, hmm... alamatnya peluang nak gagal lebih cerah berbanding peluang nak berjaya. 

Kenapa saya kata cara saya buat promosi lebih mudah? 

Selain sebab saya tak perlu nak jumpa orang sangat, sebab lain ialah, saya tak perlu nak susah payah buat follow up. 

Sistem saya dah buat kerja-kerja follow up ni untuk saya. 

Tinggal lagi prospek tu perlu untuk tentukan... sama ada nak bertindak atau tidak.

Ok kalau anda join melalui network anda, anda senang. 

Ada banyak benda yang rumit dan leceh saya akan setupkan untuk anda. Tugas anda jadi lebih mudah. 

Pertama, promosikan laman web anda. 

Kedua, anda kena layan 'prospek-prospek yang hantar emel pada anda'. Itu WAJIB. 

Kalau dulu, atau teknik pemasaran lain, anda mungkin perlu bersusah payah nak hantar emel pada pelawat satu per satu, tapi menerusi teknik pemasaran tone excel yang saya akan berikan dan ajarkan pada anda, prospek yang akan cari anda.

 

  

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...