Rabu, 23 Julai 2014

Dua Panduan Yang Membantu Anda Untuk Bekerja Dari Rumah

Kalau satu masa dulu, meja study ini pernah saya gunakan untuk tujuan pembelajaran. Kini, semuanya dah mula berubah, meja study yang sama, kini ialah tempat kerja saya.

Saya bekerja hanya dari rumah

Sedikit sebanyak saya perlu berterima kasih juga kepada mereka yang bertungkus lumus untuk menyediakan suatu panduan yang sangat awesome untuk saya jadikan sebagai rujukan. 

Panduan pertama: Panduan Jobdirumah 

Ini adalah satu-satunya panduan bekerja dari rumah yang saya beli dan hayati isi kandungannya. 

Saya study satu per satu. 

Saya fahami betul-betul, macam mana sebenarnya nak buat duit hanya dari rumah. Kalau orang lain boleh berjaya, maka tak ada sebab kenapa saya tak boleh nak ikuti jejak langkah mereka-mereka yang berjaya.

Bila dah faham selok belok dan cara kerja dari rumah ini, anda akan nampak jalan anda. 

In fact, kalau lepas ini anda nak tubuhkan perniagaan anda sendiri pun anda pasti tak akan salah langkah. 

Panduan kedua: Sistem Jualan PRO

Web sistem jualan pro ini masih lagi dalam mode under maintenance pada waktu catatan ini saya tulis. 

Banyak sangat yang boleh kita pelajari daripada laman web tu.

Laman web ini sebenarnya memberikan material education tentang cara sebenarnya macam mana nak buat marketing secara online.

Antara rujukan paling lengkap. 

Kalau anda study satu per satu, hampir mustahil untuk anda gagal dalam bidang pemasaran online ini. 

  

 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...