Rabu, 23 Julai 2014

Laman Web Promosi Tone Excel, SIAP!

Settle.

Memandangkan saya ni memang jenis yang tak berapa suka nak outsource pada orang lain dalam kerja-kerja marketing dan pembinaan minisite, maka, akhirnya siap sudah... 

Landing page terbaru untuk saya gunakan bagi tujuan promosi sim kad tone excel.

Meh check this out:  http://seratusperatus.com/tone

Penat tu saya buat. 

Ada la makan masa almost 10 jam jugak untuk buat, walaupun sebenarnya tak ada lah susah mana.

Buat anda yang masih lagi tak tahu, dan tertanya-tanya lagi, Tone Excel tu apa benda

Macam mana nak buat duit dengan Tone Excel, maka anda memang sesuai sangat untuk ke laman web tersebut.

Saya siap bekalkan dengan panduan dalam bentuk ebook untuk anda rujuk supaya ia lagi memudahkan anda untuk faham. 

Kalau tak nak jugak... tolak tuah r.  

 

 

 

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...