Sabtu, 2 Ogos 2014

Isu Soalan BOCOR Peperiksaan Penolong Penguasa Kastam Gred W27

Buat pembaca dan pelawat blog ini yang bakal menduduki peperiksaan online Penolong Penguasa Kastam Gred W27 pada 5 Ogos 2014, iaitu bersamaan dengan hari selasa ini, anda disarankan untuk sentiasa membuat semakan di laman web rasmi Panduan Peperiksaan Penolong Penguasa Kastam bagi mendapatkan maklumat, info, tips dan update terbaru mengenai peperiksaan ini.

Nampaknya, entri saya sebelum ini yang bertajuk soalan bocor peperiksaan online penolong penguasa kastam, mungkin telah disalah erti oleh sesetengah pembaca. 

Ini biasa berlaku, lebih-lebih lagi kalau ada yang tak baca sampai habis, tetapi dengan segera terus buat kesimpulan sendiri. 

Ada yang menyangka, tim Info Kerjaya bertanggungjawab dalam menyebarkan soalan-soalan sebenar yang dikeluarkan oleh pihak SPA.

Ada juga yang sangka, soalan bocor memang betul-betul ada disebarkan bagi tujuan memudahkan calon membuat rujukan. 

Baiklah, itu semua salah sama sekali.

Yang sebetulnya, tim Info Kerjaya memang telah mula bergiat aktif membantu para calon menduduki peperiksaan SPA dan mereka sama sekali tidak pernah mengaku bahawa mereka mewakili pihak SPA, memiliki soalan bocor mahupun mempunyai set soalan sebenar. 

Anda boleh lihat sendiri, di laman web rasmi Panduan Peperiksaan Penolong Penguasa Kastam untuk bacaan lebih lanjut.

Masa semakin suntuk, jualan akan ditutup pada bila-bila masa. 
  

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...