Jumaat, 19 September 2014

Tools Marketing Paling PENTING Untuk Internet Marketer

Jangan terlalu bergantung harap pada Facebook ataupun Facebook Group.

Saya pasti ini bukannya kali pertama anda dengar nasihat seperti ini, betul kan? Boleh jadi dah berulang-ulang kali. 

Saya tak ada masalah dengan laman web FB, sebabnya saya hanya gunakan fungsi FB sekadarnya. 

Tetapi, saya dah banyak kali dengar keluhan daripada rakan-rakan dan klien saya yang mereka ada masalah dengan akaun FB masing-masing. 

Mana yang biasa guna kaedah autopost di group-group FB, mereka berhadapan dengan masalah sekatan dan tak boleh buat sebarang post baru di group. 

Kalau yang guna FBAds, lambat laun jika mereka kerap buat iklan yang tak menepati terma dan syarat pihak FB, mereka juga berisiko untuk berhadapan dengan situasi akaun FBAds mereka kena flag. 

Ok pendek kata, macam-macam masalah yang bakal mereka lalui. 

Anda? Kalau anda tak pernah lagi kena apa-apa masalah, jangan tunggu dah kena kat batang hidung sendiri baru nak cari alternatif lain. 

Jadi kali ini, saya nak kongsikan kepada anda, satu tools pemasaran yang sepatutnya semua internet marketer perlu guna



Tools yang saya maksudkan ialah 

1. Sistem Autoresponder 

2. Minisite jualan/ landing page 

Dalam salah satu produk yang dijual di platform Ashadee, terdapat satu produk yang sangat bagus dan pada masa yang sama ia berfungsi dengan baik. 

Produk tersebut ialah Blogspot to minisite.

Ini satu-satunya perisian yang boleh transform laman blogspot kepada laman jualan yang profesional. 

Dari segi harga... ia juga tak terlalu mahal. 

Anda boleh baca selanjutnya disini: Produk wajib ada untuk semua usahawan online  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...