Khamis, 11 September 2014

Ulasan dan Review Panduan Jobdirumah

Bismillahir Rohmaanir Rohim

Rupanya agak lama jugak saya tak tulis sebarang update kat blog ni rupanya. Ok... masa untuk catch up semula kerja-kerja penulisan kat blog ni. Lagi lama dibiarkan tak berupdate, alamatnya akan makin bertimbun hutang kat diri sendiri. 

Jadi hari ini, saya nak setting semula target yang dah pernah terbabas dan tergelincir sedikit dari landasannya. 

Hari ini saya nak cerita tentang Panduan Program Bekerja Dari Rumah Oleh Jobdirumah.

Baru-baru ini, dengan tak semena-mena saya dapat satu emel notifikasi yang menunjukkan satu komisyen baru telah dijana menerusi link affiliate saya. 

What the H?

Sedikit terkejut. Almaklumlah, rasanya dah hampir setahun tak dapat sebarang khabar berita dari program ni. Entah kenapa, komisyen dah mula jarang-jarang saya terima. 

Bila saya semak-semak semula, baru saya perasan, kebanyakkan artikel-artikel promosi yang pernah saya tulis selama ni dah pun HILANG. 

Hilang as in gone. FOREVER. 

Masalah teknikal. 

Jadi tak apa, dengan kekuatan dan saki baki khudrat yang masih ada, saya usahakan sekali lagi untuk menulis artikel review terbaru mengenai program Jobdirumah


Boleh baca dengan menekan klik: Review penuh program bekerja dari rumah oleh Jobdirumah

Program jobdirumah memang cukup popular dalam kalangan blogger, affiliate marketer dan juga internet marketer. 

Pasti... sedikit sebanyak ada antara mereka yang menjadikan program ini sebagai lubuk mereka buat duit. 

Rata-rata internet marketer adalah freelancer. 

Sebagai freelancer ini pula, mereka perlu lebih kreatif untuk jana pendapatan bulanan bagi menampung kos dan perbelanjaan hidup mereka. 

Jadi, laman web ini memang salah satu sumber pendapatan. 

Pendaftaran RM50 akan dikenakan

Ini yang selalunya jadi penghalang kenapa orang ramai masih lagi tak berani nak invest untuk mendaftar sebagai salah seorang pengguna sistem Jobdirumah.

Nasihat saya, pastikan anda TAHU dan FAHAM apa sebenarnya yang anda bayar. 

Kalau anda rajin, anda sebenarnya tak perlu keluarkan duit untuk beli panduan seperti ini. Itu jika anda rajin. 

Dengan syarat tambahan, anda jangan kacau mana-mana kenalan yang memang buat kerja dari rumah dengan soalan itu ini. Macam mana nak buat duit dan sebagainya. 

Jangan... jangan... jangan. 

Semuanya anda kena settle sendiri ya. Jangan sibuk nak tanya orang. 

By the way, ada ke orang yang nak layan anda tu nanti? I doubt it.

Masa orang lain tu amat berharga. Tak kan ada yang dengan sesuka hati nak layan anda gitu-gitu je kalau anda tak beri benefit pada diri mereka. 

So samalah juga halnya dengan pihak Jobdirumah ni.

Kalau anda dah memang terror dan tak perlukan sebarang bantuan, maka anda tak perlukan khidmat JDR. Tapi kalau anda sendiri masih lagi blur blur dan tak tau apa pun mengenai cara dan teknik sebenar bekerja dari rumah... 

Anda sendiri tahu sama ada anda bakal perlukan panduan ini ataupun tidak. 

   

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...