Rabu, 8 Oktober 2014

Berapa Banyak Kerja Boleh Buat Dengan Jobdirumah?

Ramai juga yang tertanya-tanya, berapa banyak sebenarnya kerja yang boleh kita lakukan dalam sehari dengan jobdirumah?

Adakah terdapat sebarang had kerja? 

Sebagai contoh setiap orang dihadkan cuma boleh menerima satu kerja sahaja. Kalau lebih dari itu, tak dibenarkan. 

Soalannya ialah, adakah jobdirumah mengamalkan sistem seperti ini?

Saya ada berita baik untuk anda. 

Sebenarnya, dengan jobdirumah, anda boleh terima seberapa banyak job yang anda suka. 

Peluang untuk bekerja juga sangat luas. 

Anda akan diberi akses kepada laman pekerjaan yang menghubungkan antara anda dengan bakal majikan dari seluruh dunia.

Dari sekecil-kecil pekerjaan seperti data entry hinggalah ke programming computer. Ada juga kerja seperti design dan sebagainya. 

Sebenarnya, dari segi kerja ia terpulang pada anda. Nak ambik sekali banyak job dalam satu masa boleh, dan kalau anda hanya mampu buat sikit je pun tak ada masalah. 

Kerja dia ada banyak.

Tapi, dalam bahasa Inggeris. Ya la... English tu kan international language. Boleh kata satu dunia senang nak faham bahasa tu kan. 

Kadang-kadang tu saya rasa frust jugak.

Kerja kosong yang boleh di apply ada banyak dan berlambak-lambak. Tapi disebabkan saya tak faham sangat apa yang dimahukan oleh pihak majikan, terpaksa saya abaikan kerja yang ada. 

Memang rugi betul la...  

Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...