Selasa, 21 Oktober 2014

Jobdirumah Ni Boleh Dipercayai ke?

Laman web jobdirumah adalah merupakan sebuah laman web yang menjual panduan yang mengajar pembelinya bagaimana cara SEBENAR untuk bekerja dari rumah.

Ada ramai orang yang teringin nak bekerja hanya dari rumah. 

Bekerja... bukannya berniaga. Terdapat banyak kekosongan jawatan yang boleh dipohon merangkumi kerja-kerja seperti menaip, menulis artikel, mereka bentuk laman web, pengatur caraan komputer dan sebagainya. 

Selagi mana sesuatu pekerjaan itu boleh dijalankan menggunakan komputer, dan anda mempunya sambungan internet, maka selagi itu anda boleh bekerja dan menghantar hasil kerja anda kepada majikan anda. 

Sama ada pada waktu tu anda berada di rumah, ataupun anda berada di mana-mana kawasan yang mempunyai liputan internet. 

Laman web panduan Jobdirumah ini adalah dimiliki oleh Kliks Solution.

Mengenai Jobdirumah.com:
jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.

Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan mengemas kini di laman web secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan.

Mengenai Kliks Solution:
Di daftarkan dengan SSM atas nama Kliks Solution pada 30/4/2008 di Kuala Lumpur.

Bekerja 100% di rumah dan tidak mempunyai pejabat & tidak pernah bercadang untuk mempunyai pejabat pada masa depan kerana ia lebih kos efektif dan mengunakan konsep kebebasan bekerja di rumah tanpa perlu mengikut protokol kerja biasa.

Nama Perniagaan: Kliks Solution

No Pendaftaran: 001762546-A

Adakah Jobdirumah menipu pelanggan dan klien yang pernah berurusan dengan mereka?

Ini adalah bukti bayaran terbaru yang saya terima ketika menulis catatan ini. Bayaran daripada pihak Kliks Solution kerana saya membantu mempromosikan program Panduan Jobdirumah hasil keluaran syarikat mereka. 

Jika program ini menipu, dah tentu saya juga tak mahu bersubahat mempromosikan produk atau program yang menipu.

Anda perlu tahu apa yang anda beli

Disebabkan saya tahu apa yang saya promosikan, barulah saya beriya-iya mempromosikan program ini. 

Secara ringkasnya, jobdirumah ini amat sesuai untuk mereka yang berhasrat untuk bekerja dari rumah sebagai seorang freelancer atau pekerja bebas.

Anda boleh juga baca artikel-artikel saya yang terdahulu tentang jobdirumah. 

Pihak jobdirumah hanya menyediakan panduan bagaimana untuk bekerja hanya dari rumah dan bukannya menyediakan sebarang peluang pekerjaan. Selepas anda dapatkan panduan ini, anda aplikasikan sendiri dengan memohon pekerjaan di laman web majikan. 

Jika anda berjaya dapat bekerja, tahniah dan jika tak dapat sebarang kerja, cuba lagi. 

Cuba dan terus mencuba. 

Cuba mohon dengan majikan lain pula. 

  

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...