Isnin, 24 November 2014

Buat duit dengan upload gambar

Saya difahamkan baru-baru ini ada laman web yang membayar ahlinya untuk memuat naik (upload) gambar-gambar menarik untuk dihost kan di server mereka. 

Apa-apa jenis gambar termasuk gambar serangga, kenderaan, pemandangan, dan sebagainya. 

Semua jenis gambar ini mempunyai nilai tersendiri. 

Saya tahu tentang semua ni pun sebab saya adalah salah seorang pelanggan Produk Panduan Jobdirumah.

Walaubagaimanapun, disebabkan servis ini ditawarkan oleh syarikat lain, maka saya perlu buat pendaftaran khas jika saya ingin sertai program ni. 

Hmm... mungkin satu masa nanti saya akan sertai.

Sekarang nak tumpukan dengan Tone Excel.

Dah nak masuk hujung-hujung tahun macam ni, nak fokus dengan sales.  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...