Rabu, 12 November 2014

Ilmu Pelaburan Saham Untuk Beginner

Seorang kenalan internet datang menghubungi saya di FB. 

Topiknya ialah tentang saham.

Beriya-iya benar dia menceritakan kegembiraannya mencuba satu teknik pelaburan yang baru. Saya kira, ini bukan teknik yang baru. Cuma kawan saya ni je yang baru tahu kewujudan teknik ni. 

Teknik ni dipanggil dengan nama Teknik Good Morning Profit, atau singkatannya Teknik GMP.

Adakah nama bagi teknik ini membawa sebarang makna, atau nama yang saja-saja direka. 

Oh pastilah bukan. Siapa yang guna teknik ni, In Shaa Allah, hari ini buat trading, awal pagi esok dah boleh dapat profit.

Afterall, tujuan kita trade saham adalah untuk dapat profit. Tak gitu?

Saya dapat bayangkan, tak ada siapa yang membantah apa yang saya sampaikan. Ha ha 

Ok lagi satu, ini adalah teknik premium. Teknik rahsia. Teknik berbayar... and so on. 

Pemilik atau penulis bagi teknik ini bukannya nak kongsikan teknik ni kepada semua orang.

Kalau anda tak pernah tahu, saham tu apa benda. Teknik Good Morning Profit memang tak sesuai untuk anda. 

Jika anda dah berjaya jana keuntungan at least RM5K teknik ini juga tak sesuai untuk anda. 

Teknik ni dikongsikan khas untuk mereka yang masih lagi dikira sebagai trader beginner. 

Kalau tak nak terus menerus gagal, asyik loss loss loss, teknik ini mungkin ada penawar untuk masalah anda. 

Saya kata mungkin... sebabnya saya tahu, setiap orang ada taste sendiri bila melibatkan hal-hal perlaburan. Lagi-lagi saham. 

Ini adalah teknik untuk dapatkan fast profit dan fast profit. 

Jika anda bukan jenis yang sukakan sesuatu yang pantas, besar kemungkinan anda juga mungkin tak akan sukakan teknik GMP ini. 

Apa pun, tak salah untuk anda mengetahui tentang teknik ini dengan lebih lanjut disini. Klik sini    

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...