Rabu, 4 Februari 2015

Applikasi Bikin Orang Syok Sendiri Dari Followland

Benda ni sebenarnya dah lama saya nak share ha ha 

Mungkin ada lah jugak dalam 3 - 4 bulan yang lepas. Baru hari ini saya ada peluang nak share. So memandangkan sekarang ni ada masa sikit, saya tulis la jugak. 

Post ni sebenarnya dalam bentuk gambar screenshot. 

Tadi masa saya nak delete beberapa gambar screenshot yang dah memenuhi ruangan desktop, terjumpa pulak gambar printscreen yang saya save sebelum ni. 

Ok ini adalah tentang apps followland. 

Beberapa bulan lepas, agak ramai jugak yang main benda ni. Ala... ni Apps yang masukkan nama kita, lepas tu dia akan kira berapa peratus daripada nama kita tu untuk kategori

1. Attractive 

2. Trustworthy 

3. Jealous 

4. Intelligent 

5. Creative 

.

..

...

Macam best je kan? Alang-alang dah ramai yang main benda ni, so saya pun nak try jugak. 

Maka saya pun masukkan nama penuh saya, iaitu Mohamad Sabree Bin Hussin dan lihat apa keputusannya... 


Eh kenapa creative sikit sangat? Adjust sikit la kalau macam tu! 

Cuba nama ni pulak Mohamad Sabree Hussin. Kali ni saya buang perkataan bin... nak tengok apa jadi pulak lepas ni


Ah... pulak dah. 

Dah kenapa creatuve tu makin turun pulak? 

Aik... cuma beza dengan ada bin dengan tak ada bin je, lain-lain percentage terus drop. Kenapa jadi macam ni pulak ni?!

Aku masih tak puas hati! 

Adjust lagi. Kali ini nak tukar kepada nama Mohamad Sabree 


Pun sama... 

Tak best langsung. 

Apa kata kalau tukar jadi Sabree Hussin 

Agak-agak apa la ye hasilnya nanti tu? 

.

..


Ok nampaknya percentage untuk creative tu makin bertambah naik. 

Trustworthy pun makin naik wakakaka

.

..

Ok apps ni kalau cuma nak buat seronok-seronok tu boleh la. Tapi jangan pulak ada yang percaya dengan apps macam ni. Memang apps ni 100% tak boleh dipercayai. 

haha

Setakat nak buat syok sendiri tu boleh la. 


Ok dah boleh delete dah files gambar dari Followland ni dan lepas ni bolehlah saya buat kerja-kerja promosi online Tone Excel dengan tenang

 

    


 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...