Rabu, 9 September 2015

Cara dapatkan like dengan kos yang sangat murah


Jika anda adalah seorang usahawan yang sememangnya berniaga di Facebook, anda pasti faham betapa pentingnya mempunyai sebuah fanpage yang ada banyak like


Cara biasa tak akan membantu anda kumpul like dengan banyak dalam masa yang singkat


Kalau anda hanya harapkan like pada fanpage anda meningkat secara organik... saya rasa anda ni kurang berfikiran secara rasional. Bila saya kata, like fanpage meningkat secara organik, adakah anda dapat faham apa yang saya sedang sampaikan?


Like meningkat secara organik ni maksudnya, like pada fanpage anda meningkat dengan sendirinya tanpa ada campur tangan dari pihak anda. Anda tak promosikan fanpage tu, tetapi like tetap meningkat.




Anda tak buat sebarang iklan FBAds, like pada fanpage anda masih lagi tetap akan meningkat.


 
Anda tak sibuk-sibuk nak invite rakan-rakan anda untuk like pada fanpage yang anda baru bina, tetapi ia masih lagi boleh dapat tingkatkan jumlah likenya. Menarik, bukan? 


Persoalannya ialah, ada ke cara untuk tingkatkan like pada fanpage dengan cara yang murah?


Mestilah ada.


Ok bila saya kata, anda boleh dapat kos iklan dengan caj yang sangat murah, ini bermakna anda pasti perlu keluarkan modal. Jangan la pulak anda mengharapkan adanya teknik-teknik percuma untuk dapatkan kos iklan yang murah. 


Anda dah mintak murah, alih-alih sekarang ni, anda nak mintak yang FREE pulak. Lempang sekali baru tau! Ha ha 


Ok kalau anda klik pada link ini, saya ada ceritakan bagaimana untuk naikkan like menggunakan fungsi boost post. Bukan semua post anda sesuai untuk gunakan kaedah ini. Hanya pilih post yang ada potensi untuk jadi viral sahaja. 


Baiklah, cara alternatif untuk naikkan like fb dengan kos yang super murah adalah dengan menggunakan software. 


Ada banyak software untuk tujuan naikkan like pada fb, kan? Persoalannya ialah, nak gunakan software yang mana satu. betul tak? Ok kalau anda masih lagi tak tau nak gunakan software apa untuk tujuan tu, saya sarankan anda gunalah software samsengFB.


Lepas anda dah guna software ni, anda akan lihat, like pada fanpage anda akan naik dengan sangat laju. Ini tak tipu! 


     

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...