Khamis, 3 September 2015

Siapa kata rakyat Malaysia tak boleh buat duit dalam matawang USD hanya dari rumah?


Who said that? 

Apakah anda masih lagi merasakan ianya mustahil untuk rakyat Malaysia buat duit dalam matawang USD walaupun tak pernah menjejakkan kaki ke Amerika? 


Dan yang lagi epic sekali ialah, tak perlu keluar dari rumah pun, masih lagi boleh dapat duit dalam matawang USD. 


Ok ni buktinya. 

 

Berapa nilainya? Tengok betul-betul la kat situ. Kan ada tulis tu, 10.25 USD. 



Bukannya 700 USD ok. Kalau nilai macam tu, kat Malaysia ni saya tau ada seorang je yang boleh dapat duit banyak tu. No wonder la dia masih lagi tetap nak jadi leader walaupun rakyat dah tak suka kat dia. Eh cakap pasal apa pulak ni?


Jadi duit ni adalah hasil daripada saya sertai program pengiklanan BidVertiser.


Pihak BidVertiser akan buat bayaran ke akaun PayPal saya secara automatik apabila jumlah earning terkumpul dalam akaun saya mencecah 10 USD.


So kalau anda pun teringin nak mencuba macam mana rasanya nak buat duit dalam matawang USD ni, boleh la join BidVertiser. Itu bukti saya dah bagi, memang dari program ni boleh buat duit. Jadi, apa lagi yang nak ditunggu? 




Selamat menjana pendapatan! 


    
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...